Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
The Runway Group
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tigara electronica Vogue
179 lei
Brand
Slim
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Caracteristicile tigarii electronice Vogue Slim sunt: mai subtire, mai placuta, mai rafinata. Tigara electronica Slim, produs Vogue, reprezinta visul unei doamne sau domnisoare de a-si satisface placerea intr-un mod cat mai stilat si sofisticat posibil.

Culorile disponibile pentru e-tigara Vogue Slim sunt: alb, negru, roz si albastru.

Kitul tigarii electronice Slim contine: 2 baterii, 1 tabachera-acumulator (reincarcabila), 5 cartomizoare (cartuse/filtre). Informam potentialii clienti de faptul ca un cartomizor se consuma intr-o zi (echivalentul a un pachet de tigari traditionale/zi). Cartomizorul unei tigari electronice se poate reincarca cu elichid maxim odata, dupa care se schimba. Pentru reincarcare, se pune 1 picatura, maxim 2, in cartus.

Exemplu de utilizare: o fumatoare de tigari traditionale de 1 pachet/zi sa aiba tigarile asigurate timp de 1 luna, echivalentul in tigara electronica, este nevoie de: minim inca 10 cartomizoare si 1 sticluta cu nicotina lichida (elichid). Iar economia creata prin utilizarea unei tigari electronice Vogue Slim se cifreaza in jurul a 50-60% din costurile lunare daca s-ar achizitiona tigari traditionale.
Din Gura in Gura